Project Management

 

Magendoo te va conduce pas cu pas către succesul online. Indiferent că ești familiarizat cu eCommerce sau dorești să te inițiezi în domeniu noi suntem capabili să te ajutăm și ne vom împărtăși experiența în domeniu pentru ca tu să ai succes. Până la urmă, know-how-ul și experiența sunt factorii care vor determina în mare parte succesul tău online. Din acest motiv consultanții noștri experimentați sunt capabili să te susțină în deciziile fundamentale strategice pe care trebuie să le iei din punct de vedere comercial, organizațional și tehnic.

 

Te decizi să deschizi un magazin online cu scopul extinderii afacerii. Pentru că eCommerce are impact și asupra afacerii tale offline, această caracteristică poate afecta modelul afacerii tale. Împreună vom defini grupul țintă al afacerii tale, strategiile online și offline și evoluțiile cheie de pe piață. Pe baza acestor criterii vom formula o ofertă online. Prin urmare, noi extindem strategia actuală a companiei tale și punem bazele dezvoltării viitoare a designului, implementării tehnice, funcționalității serviciului și posibilităților de marketing. Cu o ofertă online unică te distanțezi de competiție. Folosind această abordare, vom stabili targeturile de conversie, care constituie, până la urmă, motivul cel mai important aflat în spatele magazinului tău online.

 

Magendoo îți va oferi suport în (re)structurarea proceselor operaționale. Suportul îți va fi oferit pentru definirea și raționalizarea funcționării întregului back-office, precum și selectarea partenerilor de afacere potriviți. Integrarea magazinului tău online în cadrul organizației îți va permite să operezi în mod eficient afacerea online. De asemenea suportul oferit include consilierea în privința aspectelor tehnice de punere în aplicare a magazinului dumneavoastră online. Împreună vom stabili care sunt caracteristicile și opțiunile care se potrivesc cu operațiunile și obiectivele afacerii tale.

 

Împreună vom defini o abordare etapizată clară și realistă pentru creșterea afacerii tale: una care să fie centrată nu doar pe dezvoltarea magazinului tău online, dar și pe comportamentul grupului țintă și pe oportunitățile existente pe piață. Înainte de lansare, consultanții noștri vor demara o campanie de marketing de lansare pentru a asigura siteului tău o poziție fermă pe piață. În plus te vom sfătui în privința unor planuri de marketing pe termen lung.