Mentenanta

 

Pe măsură ce afacerea ta online se dezvoltă, se amplifică și necesitatea menținerii și optimizării siteului dumneavoastră. Programul de mentenanță aplicat prin intermediul platformei Magento oferă un mediu agil și scalabil optimizat să mențină aplicația ta funcțională în ton cu cerințele și solicitările în curs ale afacerii tale.

 

Echipa Magendoo acordă atenție continuă și constantă aplicației tale eCommerce, efectuând în mod activ toate necesitățile de mentenanță solicitate de platformă, incluzând corectarea bug-urilor, upgrade-uri de platformă, optimizarea serviciilor și altele. În plus, resursele noastre tehnice și de dezvoltare lucrează împreună cu echipa ta online pentru a aborda problemele apărute pe parcurs.

 

Indiferent de volumul online de informație, programul de mentenanță pus la dispoziție de Magendoo va face sigură funcționarea în parametrii normali a siteului tău pentru un public țintă așa cum a fost creat. Chiar dacă ești la prima incursiune în lumea online sau dimpotrivă facilitezi mii de tranzacții pe zi, Magendoo are soluția potrivită pentru afacerea ta.