Avantaje Magento

Analiza si Rapoarte

Analiza si Rapoarte

Modulul de raportare Magendo oferă vizibilitate în ceea ce priveşte performanţa magazinului care să permită modificări ale acţiunilor ca reacţie la nevoile clienţilor dumneavoastră. Integrarea cu Google Analytics şi Website Optimizer permite o

Afla mai multe detalii despre Analiza si Rapoarte

Catalog produse

Catalog produse

Mecanismul de merchandise al Magento permite cataloagelor de produse să fie setate pentru a sprijini afacerea ta, iar up-selling-ul, cross-selling-ul şi elementele asociate să îşi mărească valorile medii pe comandă.

Afla mai multe detalii despre Catalog produse

Administrare catalog

Administrare catalog

Administrează catalogul în totalitate dinamic prin intermediul unei interfețe de administrare intuitive. Sistemul flexibil al catalogului include opțiuni variate pentru afișarea articolelor, în timp ce produsele pot fi de asemnea importate și expor

Afla mai multe detalii despre Administrare catalog

Conturi clienti

Conturi clienti

Mai mult decât Customer Self Service, conturile oferă clienților tăi capacitatea să salveze articole într-un wishlist pe care să îl arate familiei și prietenilor, să acceseze și să editeze informațiile personale de contact și lista de adrese

Afla mai multe detalii despre Conturi clienti

Administrare comenzi

Administrare comenzi

Vizualizează comenzile, creează înregistrări pentru facturi/chitanțe și ordine de expediere pentru comenzile și situațiile de Credit Memo (restituiri) ale clienților

Afla mai multe detalii despre Administrare comenzi

Plata

Plata

Card Online: ePayment, Credit Europe - Card Avantaj, Romcard, mobilPay.
Integrat cu PayPal, Authorize.net, Google Checkout (Nivel 2)
Vouchere cadou, Ordine de plata...

Afla mai multe detalii despre Plata

Livrare

Livrare

Ofertele flexibile permit Magento să se adapteze modului tău de livrare. Afișează în timp real costurile de livrare, cu suport pentru costuri de livrare specifice contului, costuri de livrare fixe sau în funcție de destinație pentru clienții tăi.

Reducerile de transport gratuit pot fi aplicate în funcție de mărimea comenzilor sau ca parte a unei promoții de marketing, iar posibilitatea livrării articolelor către mai multe adrese într-o singură comandă este o metodă sigură de creștere a vânzărilor.

Afla mai multe detalii despre Livrare

Checkout

Checkout

Guest Checkout, un process one-page de checkout intuitiv și eficient și capacitatea integrării cu diverse metode de plată fac din Magento Checkout o alternativă eficentă pentru clienții dumneavoastră.

Permite clienților să livreze articole către mai multe adrese, să propună texte pentru personalizare, toate în cadrul unui proces de checkout securizat.

Afla mai multe detalii despre Checkout

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization

Atrage clienți noi cu cu structura SEF a URL-urilor și instrumente SEO. Construit de la zero ca să suporte SEO, Magento generează automat SEF-ul URL-urilor, chiar până la linkurile din navigarea pe categorii, harta siteului atât pentru înscrierea în motoarele de căutare cât şi pentru afişarea pe site şi o pagină cu cei mai căutaţi termeni.

Afla mai multe detalii despre Search Engine Optimization

Marketing si Promotii

Marketing si Promotii

Regulile flexibile Magento de stabilire a preţurilor permit crearea eficientă a unor promoţii diverse pentru creşterea ratelor de conversie. (?)

Cuplate cu instrumente puternice cum ar fi up-sell-uri, cross-sell-uri şi altele pentru creşterea valorii medii a unei comenzi, instrumentele puternice de marketing Magento asigură funcţionalitatea şi uşurinţa de utilizare pentru creşterea vânzărilor online.

Afla mai multe detalii despre Marketing si Promotii

Localizare

Magento este platforma pentru software eCommerce care promite să revoluționeze industria eCommerce. Arhitectura modulară pe care o are și flexibilitatea fără precedent ale Magento înseamnă pentru afacerea ta că nu mai este constrânsă de platforma eCommerce. Cu o mulțime de extensii, module, add-ons și plugins dezvoltate de contribuitori din lumea întreagă, platforma Magento poate fi modificată, customizată, adaptată și configurată pentru a se potrivi nevoilor tale.

Afla mai multe detalii despre Localizare